Alue & kieli: Suomi / Suomi
Jälleenmyyjien kirjautuminen

John Ruskinin sanoin:

”Laatu ei ole koskaan vahinko. Se on aina älykkään työn tulos.”

Tuotantoyritykselle sekä ISO 9001- että ISO 14001 -sertifikaattien saavuttaminen on ratkaisevan tärkeää, jotta se voi vakiinnuttaa asemansa luotettavana ja vastuullisena yrityksenä. Kytola Instruments on ylpeä siitä, että se on luotettava toimittaja erityisesti sellaisille teollisuusyrityksille ja OEM-valmistajille, jotka asettavat laadun ja vastuullisuuden etusijalle. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Kytola Instrumentsille on jälleen kerran myönnetty sekä ISO 9001- että ISO 14001 -johtamisjärjestelmien sertifiointi.

Kytola Instrumentsin laatutyö auditoitiin ensimmäisen kerran vuonna 1992, ja siitä lähtien se on uusinut laadunhallintajärjestelmänsä sertifikaatit ja myös uudelleensertifioinnit, kun niiden aika on ollut. Tällainen pitkäaikainen sitoutuminen luo luotettavuutta ja uskottavuutta koko organisaation toimintoja kohtaan. Se osoittaa myös kykyä jatkuvaan kehitykseen ja kykyä mukautua asiakkaiden tarpeisiin.

ISO 9001 -standardissa keskitytään laadunhallintajärjestelmiin, joilla varmistetaan, että yritys täyttää jatkuvasti asiakkaidensa odotukset ja viranomaisvaatimukset ja pyrkii samalla jatkuvaan parantamiseen. Sertifiointi takaa asiakkaille, että yrityksen prosessit ovat virtaviivaistettuja, mikä vähentää virheitä ja puutteita sekä parantaa tuotteiden laatua, mikä on elintärkeää vaativissa teollisuusympäristöissä.

ISO 14001 -sertifikaatti puolestaan auttaa yrityksiä saavuttamaan ympäristöjohtamistavoitteensa. Se osoittaa, että yritys on sitoutunut minimoimaan ympäristövaikutuksensa vastuullisella resurssien käytöllä, jätteiden vähentämisellä ja ympäristölainsäädännön noudattamisella. Koska kestävästä kehityksestä on tulossa kasvava huolenaihe eri alojen yrityksille, monet teollisuusyritykset suosivat yhä useammin toimittajia, jotka noudattavat ympäristölähtöisiä käytäntöjä.

Yhdessä nämä sertifioinnit lisäävät teollisuusyrityksen uskottavuutta. ISO 9001 vahvistaa sen kykyä toimittaa jatkuvasti korkealaatuisia tuotteita, kun taas ISO 14001 korostaa sen sitoutumista kestäviin ja ympäristövastuullisiin käytäntöihin. Teollisuusyrityksille, jotka etsivät luotettavia kumppaneita, nämä sertifioinnit kertovat toimittajasta, joka on paitsi tehokas ja luotettava myös maailmanlaajuisten laatu- ja ympäristövastuullisuusstandardien mukainen.

Lataa sertifikaatit: ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015.

Lue lisää ISO-johtamisstandardeista.

 

 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Suomi Pääkonttori

Kytola Instruments Oy
PL 5
Olli Kytölän tie 1
40951 Muurame

Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kotimaan myynti

todennettua-laatua-iso-9001-ja-iso-14001-sertifikaateilla

todennettua-laatua-iso-9001-ja-iso-14001-sertifikaateilla

Mark­ki­noin­ti ja myynti

todennettua-laatua-iso-9001-ja-iso-14001-sertifikaateilla

Myyn­ti­pääl­lik­kö

todennettua-laatua-iso-9001-ja-iso-14001-sertifikaateilla

Where are you from?

Please select your country to browse in your own language and local units.