Alue & kieli: Suomi / Suomi
Jälleenmyyjien kirjautuminen

Öl­jy­vir­tauk­sen mittaus voi olla sekä helppoa että luotettavaa

Öljyn virtausmittauksen merkitys on suuri prosessiteollisuuden toiminnan sujuvuudessa. On yleisesti tiedossa, että laakerivauriot voivat olla hyvin kallita mikäli ne pääsevät aiheuttamaan laajoja konerikkoja, joitka viivästyttävät tarpeettomasti tuotantoa ja rasittavat tuottavuutta odottamattomilla lisäkustannuksilla.

Lataa esite Malli VExA (746,94 kt pdf)

Tärkeitä omi­nai­suuk­sia vir­taus­mit­ta­ria valittaessa

Pitkäaikaiseen kokemukseemme perustuen on tiettyjä, yhteisiä ominaisuuksia, joita käyttäjät arvostavat erityisesti valitessaan käyttökohteisiinsa sopivia virtausmittareita. Yleisimmät neljä ovat:

  1. Toiminnallinen luotettavuus
  2. Nopea ja helppo käyttöönotto
  3. Alarajahälytykset kaikissa tilanteissa
  4. Yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt mitta-asteikot ja virtausalueet

Kytola Instrumentsillä täytämme kaikki nämä vaatimukset ja toki monia muitakin. Alla kerromme kuinka nämä vaatimukset toteutuvat esim. VExA-mallin moniputkisen öljyvirtausmittarin kohdalla:

Toiminnallinen luotettavuus tarkoittaa meille, että laakereille on taattu öljyvirtaus. Virtausmittareissa on iso välys uimurin ja virtausputken välillä. Tämä ehkäisee uimurin jumiutumisen.

Nopea ja helppo käyttöönotto on tärkeää, kun halutaan säästää aikaa ja rahaa. VExA on käyttövalmis suoraan toimituksesta. Se ei vaadi monimutkaisia asetuksia tai säätöjä käyttökohteessa. Tämä paketista käyttöön -toimintaperiaate on erittäin arvostettu asiakkaidemme keskuudessa, koska nopeuden lisäksi se vähentää merkittävästi asennusvirheiden mahdollisuutta. Virtausmäärä on hellposti luettavissa selkeän asteikon ja vaativiin teollisuusolosuhteisiin optimoidun korkealaatuisen virtausputken ansiosta.

Alarajahälytykset kaikissa tilanteissa. Hälytyten poiskytkeminen käyttöönoton yhteydessä on iso riski, koska se eliminoi hälytkset mikäli joku venttiili olisi jäänyt epähuomiossa avaamatta tai putket ovat tukossa huollon jälkeen.

Suurin osa laakerivaurioista tapahtuu oletettavasti seisokin jälkeisessä ylösajossa kun konetta ajetaan ryömintänopeudella.

Yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt mitta-asteikot ja virtausalueet. VExA on virtausmittaripalkki, jossa voi olla jopa 7 virtausputkea. Äärimmäisen kestävät virtausputket sietävät erinomaisesti vaativia ja kuluttuvia teollisuusolosuhteita ilman että tarkkuus tai luottavuus kärsii.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Suomi Pääkonttori

Kytola Instruments Oy
PL 5
Olli Kytölän tie 1
40951 Muurame

Hidden
Hidden
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kotimaan myynti

oljyvirtauksen-mittaus-voi-olla-seka-helppoa-etta-luotettavaa

oljyvirtauksen-mittaus-voi-olla-seka-helppoa-etta-luotettavaa

Mark­ki­noin­ti ja myynti

oljyvirtauksen-mittaus-voi-olla-seka-helppoa-etta-luotettavaa

Myyn­ti­pääl­lik­kö

oljyvirtauksen-mittaus-voi-olla-seka-helppoa-etta-luotettavaa

Where are you from?

Please select your country to browse in your own language and local units.